Frequently Asked Questions

Za šta služe coinsi?

Coinsi su Vam potrebni da biste mogli osvajati Goody popuste i poklone, jer svaki „košta“ određeni broj coinsa. Ali ne brinite, oni su besplatni, kao i sve na našoj aplikaciji!

Kako da dobijem coinse?

Svakih 6 sati ćete automatski dobiti nove coinse; a uz to svaki dan možete dobiti i do dodatnih 500 coinsa, i to ukoliko budete na opciji „Missions“ gledali videe!

Kako da iskoristim kupon?

Čestitamo na osvojenom kuponu! Sada je potrebno da, dolaskom u poslovnicu, zamolite radnika/radnicu da Vam pokaže gdje se nalazi QR kod, koji trebate skenirati. Stoga, u vašem Wallet-u pritisnite zelenu opciju „COLLECT“ i otvoriti će Vam se kamera s kojom skenirate kod. Na kraju, pokažite sken radniku/radnici i preuzmite Vaš popust ili poklon!

Koliko često mogu osvojiti kupon?

Ne postoji vremenski limit na osvajanje kupona. Međutim, kada ga jednom osvojite, taj isti kupon više ne možete dobiti sve dok ga prethodno ne iskoristite ili dok mu ne istekne rok za korištenje.

Osvojio sam kupon prije par dana i više ga nemam u „Wallet“-u. Šta se desilo?

Ukoliko osvojeni kupon niste iskoristili tokom predviđenog perioda – koji je naveden u opisu kupona u pitanju – onda se isti kupon briše. No ne brinite, jer sada ga možete ponovo osvojiti!

Ako dobijem dva popusta, mogu li ih sabrati?

Nažalost, popusti se ne mogu sabirati. Osvojeni goody-i/popusti se mogu jedino pojedinačno koristiti. Naprimjer, ako dobijete dva popusta od 20%, ne možete dobiti 40% popusta na proizvod!

1

Skini goody.ba aplikaciju

Posjeti Google Play ili App Store i nađi nas tamo - skini, instaliraj aplikaciju i kreni sa grebanjem!

2

Skrečaj / Ogrebi

Odaberi popust ili poklon koji ti se sviđa i počni grebati - cilj je da dobiješ tri identične sličice!

3

Preuzmi svoj popust ili poklon!

Bravo, pobjednik/pobjednica si! Skeniraj Goody.ba QR kod u radnji i preuzmi svoj goody!

<